Over mij

Tijdens het tuinieren, creatief bezigzijn of klussen kom ik tot de mooiste inzichten. Terwijl mijn handen het werk doen, zetten mijn hersens de zaken op een rijtje. Wat zou het mooi zijn als ik op deze manier ook anderen zou kunnen ondersteunen bij het zetten van een volgende stap in hun ontwikkeling.

Toen ik 26 was begon ik als docent Nederlands in het middelbaar onderwijs, al snel ontwikkelde ik mij als faalangsttrainer en mentor en groeide door binnen de school als teamleider. De afgelopen jaren heb ik daardoor ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Van het coachen en begeleiden krijg ik energie en zo ontstond het idee om me daarin verder te ontwikkelen en de stap naar een eigen coachingspraktijk te zetten.

Ik ben gecertificeerd faalangsttrainer, sociale vaardigheidstrainer, coach, middenmanager en bezit een lesbevoegdheid voor het vak Nederlands.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak!

Anuschka Baartman

 

Waarom coaching?

Iedereen loopt wel eens tegen een patroon aan of komt wel eens op een punt in het leven waarop je even niet meer zo goed weet hoe je verder wil of moet. Je wil veranderen maar hoe? Soms is het dan fijn als er iemand is die je daarbij helpt. Die je helpt de antwoorden te vinden op je vragen. Die je helpt de antwoorden die al in jezelf zitten naar boven te brengen.

Ik doe dat door jou veel vragen te stellen. Soms geef ik je een tip of advies als jij dat prettig vindt maar uiteindelijk doe jij het zelf.

We combineren gesprekstechnieken met mindfulness en humor en zo maken we er een zinvol en positief traject van.